Vliegarrangementen

Een dagje uit combineren met vliegen? Dat kan! Wij verzorgen voor u compleet verzorgde arrangementen.

Lesvlucht naar Texel/Ameland

Na het ontvangst op Teuge of op Lelystad stapt u in het vliegtuig voor een vliegles naar een van de eilanden. Na het verblijf de hele dag de terugvlucht.
Maximaal 3 personen per vlucht.
Prijs per vlucht €675,-

Klik hier...

Solex rijden & vliegen

Heerlijk rondtuffen op een solex om vervolgens in het vliegtuig te stappen voor een passagiersvlucht. Alleen vanaf Teuge!Klik hier...

Mini rijden & vliegen

Rondkarren met een enige echte Mini Cooper! Daarna kunt u heerlijk in een van onze vliegtuigen stappen voor een passagiersvlucht. Voorlopig alleen vanaf Teuge!

Klik hier...

Ferrari rijden & vliegen

Neem de kans om in een echte Ferrari te stappen en zelf te rijden! Vervolgens gaat u met een van onze piloten een passagiersvlucht maken. Voorlopig alleen vanaf Teuge!

Klik hier...

Arrangement Aviodrome

Echt een dagje luchtvaart ervaren? De historie van de luchtvaart ervaren in het Aviodrome en daarbij een proefvliegles of rondvlucht. Da's nog eens een compleet pakket!

Klik hier...

Arrangement Paleis het Loo

Vliegend heeft u een uniek zicht op de sierlijk aangelegde tuinen van paleis 't Loo en het koetshuis omringd door de kroondomeinen. Daarna dwaalt u door de intieme vertrekken en het koninklijk bos...

Klik hier...

Eigen Arrangement

Voor meer informatie staan wij u graag te woord: telefoon 055-323 1789 of per e-mail.Klik hier...

Alle arrangementen zijn uit te breiden tot een compleet verzorgde daguitstap, inclusief activiteiten op locatie!
Prijs en meer informatie op aanvraag.

Beste bezoeker, graag willen wij u er op attenderen dat deze website gebruikt maakt van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.