Vergader- en arrangementenruimte

Feestje? Vergadering? Productintroductie? De ideale ruimte, nu te huur en centraal gelegen.

Special Air Services beschikt over een grote en een kleine ruimte voor het houden van vergaderingen en/of besprekingen. Combineert u dit eens met het vliegen (zie onze vliegarrangementen). Of geef iemand die in het zonnetje gezet moet worden een vliegticket cadeau!

Het is natuurlijk ook een leuke afsluiting of onderbreking van uw vergadering om ook te gaan vliegen met een van onze 12 vliegtuigen. En wat dacht u van een productintroductie met een link naar de luchtvaart?

Special Air Services beschikt over een gebruiksvergunning voor deze activiteiten. Het is mogelijk dat er aanvullende vergunningen benodigd zijn, hier dient de huurder dan zelf zorg voor te dragen.

Arrangementenruimte

Deze ruimte is geschikt voor een groep van maximaal 75 personen. De ruimte biedt zicht op het vliegveld en in de hangar van het vliegbedrijf

Desgewenst kan de ruimte voorzien worden van een terras aan de vliegveldzijde. De ruimte kan geheel naar eigen wensen ingericht worden. De ruimte is middels een mobiele wand afgesloten van de hangar. Indien u over meer ruimte wilt beschikken, kunnen wij de gehele hangar (1000m2) ter beschikking stellen.

Voor meer informatie, neem gerust contact op met ons via ons telefoonnummer, 055 - 323 1789 of via info@specialairservices.nl.

Dus iets te vieren of te bespreken, we hebben de ideale locatie, eventueel voor meerdere weken.

Wij nodigen u hierbij uit om ons bedrijf te bezoeken, de locatie te bekijken en met ons het luchtruim op te zoeken.

Beste bezoeker, graag willen wij u er op attenderen dat deze website gebruikt maakt van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.