Special Air Services

Welkom op de vernieuwde website van Special Air Services.

Special Air Services is het eerste Nederlandse vliegbedrijf in de kleine luchtvaart dat beschikt over een Europese A.O.C. (Air Operator Certificate) en een A.T.O. (Approved Training Organisation).
Dit waarborgt de service, kwaliteit en veiligheid. Dankzij onze veelzijdige vloot kan SAS aan al uw vliegwensen voldoen.

Onderstaand vindt u een overzicht van de diensten die SAS aanbiedt.

Les- en Rondvluchten

Dagje Teuge of Lelystad! Leuk idee voor het weekend of de vakantie. Elke dag voeren wij rondvluchten en proeflessen uit. Leuk als cadeau, of om gewoon zelf te doen! Gezellig vliegveld restaurant en terras aanwezig.

Klik hier...

Vliegschool

Vliegschool SAS is al sinds 1984 een geregistreerde opleidings-
instelling tot het brevet LAPL, PPL, CPL, IR en NQ. Ook verzorgen wij conversies naar een Cessna 150/172 of Piper PA-18 Super Cub of Cirrus SR22.

Klik hier...

Luchtreclame

Dit medium is nog altijd actueel. Snel inzetbaar, speels, niet weg te zappen of om te slaan. 7 Dagen per week inzetbaar èn betaalbaar. Special Air Services is marktleider en specialist op dit gebied in Europa.

Klik hier...

Zakenvluchten

Snel naar een buitenlandse bestemming voor een zakelijke bespreking, beurs-
bezoek of klantenservice? Typisch een opdracht voor SAS. Onze specialiteit is dat wij voor u een vliegtuig inzetten dat past bij uw opdracht.

Klik hier...

Overige diensten

De naam 'Special Air Services' geeft al aan dat wij gespecialiseerd zijn in diverse takken van de kleine luchtvaart. Special Air Services verzorgt namelijk ook fotovluchten, milieu-inspectievluchten, brandweervluchten, vliegtuigafhandeling en veel meer.

Belt of mailt u gerust om te vragen naar de mogelijkheden.

Vind ons op Facebook

Beste bezoeker, graag willen wij u er op attenderen dat deze website gebruikt maakt van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.