Rondvluchten

Dagje Teuge of een bezoek aan het Aviodrome op Lelystad! Leuk idee voor het weekend of de vakantie, of als cadeau! Elke dag maken wij rondvluchten vanaf vliegveld Teuge en ook alle weekeinden en vakantiedagen vanaf het Aviodrome op vliegveld Lelystad. Gezellig in combinatie met een bezoek aan het vliegveld-restaurant en terras.

15 minuten rondvlucht

15
€ 94,-*

Vanaf Teuge boven Apeldoorn met o.a. Paleis 't Loo of boven de Hanzestad Deventer gelegen aan de IJssel. Of vanaf Lelystad de dolfijnen in het Dolfinarium zien zwemmen? Maximaal 3 passagiers per vlucht.

Klik hier...

Proef-vlieglessen

Liever niet gevlogen worden, maar zelf vliegen? Leuk! Special Air Services is al sinds 1984 een erkende vliegschool. Neem zelf het stuur in handen en wordt piloot. In meerdere varianten beschikbaaar, ook leuk als cadeau.

Klik hier...

30 minuten rondvlucht

30
€ 160,-*

Een interessante vlucht, waarbij de grillige kronkels van de IJssel gevolgd worden. Vanaf Deventer vliegen we naar Zwolle of Dieren. Terug gaat de vlucht langs de langgerekte Veluwe. Maximaal 3 passagiers per vlucht.

Klik hier...

45 minuten rondvlucht

45
€ 220,-*

Deze rondvlucht geeft u gelegenheid richting bijvoorbeeld de Betuwe of het Veluwemeer te vliegen. Uiteraard ook te combineren met uw eigen woonplaats of een van de andere vluchten. Maximaal 3 passagiers per vlucht.

Klik hier...

60 minuten rondvlucht

60
€ 290,-*

Langs de IJssel vliegen we naar het schilderachtige, waterrijke plaatsje Giethoorn. Geniet van het water, de wiedes, de nostalgische boerderijtjes en de prachtige natuur! Maximaal 3 passagiers per vlucht.

Klik hier...

Opdrachtvlucht

?

Bij alle vluchten mag u uiteraard bepalen waar de rit naartoe gaat, mits het binnen de tijd past. Wilt u maatwerk, dan is dit uiteraard mogelijk. Voor bijvoorbeeld een mooie fotovlucht boven uw huis, of die van een ander!

Klik hier...

Prijzen

Hieronder treft u een kort prijzenoverzicht:

15 MinPer vlucht, max. 3 personen
Op zaterdag, zondag en feestdagen
€ 94,00
€ 104,00
30 MinPer vlucht, max. 3 personen
Op zaterdag, zondag en feestdagen
€ 160,00
€ 170,00
45 MinPer vlucht, max. 3 personen
Op zaterdag, zondag en feestdagen
€ 220,00
€ 230,00
60 MinPer vlucht, max. 3 personen
Op zaterdag, zondag en feestdagen
€ 290,00
€ 300,00

Heeft u zelf een verzoek, neemt u dan gerust contact met ons op!

Beste bezoeker, graag willen wij u er op attenderen dat deze website gebruikt maakt van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.