De vloot

Om al onze verschillende diensten te kunnen bieden, hebben we ook een veelzijdige vloot tot onze beschikking. In totaal telt onze vloot 7 eigen vliegtuigen. Daarnaast hebben we nog eens 7 vliegtuigen van onze beste relaties op afroep tot onze beschikking. Hierdoor besparen we in de kosten voor het onderhoud van een grote vloot, zeker als het weer ons in de steek laat. Natuurlijk zien we er nog wel steeds op toe dat deze "externe" vliegtuigen hetzelfde goede technisch onderhoud genieten als ons eigen vloot. Dit alles om al onze diensten veilig en toch ook betaalbaar aan te bieden!

Cessna 172

De 172 is het werkpaard van onze vloot. Dit steengoede ontwerp uit 1955 is nu nog steeds in productie en sinds die tijd zijn er al bijna 50.000 van gebouwd. Door de jaren heen is het aan alle kanten verbeterd en gemaakt tot een zeer veelzijdig maar vooral zeer betrouwbaar vliegtuig wat ruim 50 jaar ervaring met zich mee draagt wat betreft vliegtuigontwerp. Zeer geschikt dus voor ons vliegbedrijf!

Cirrus SR22

Voor als we wat verder weg gaan van onze thuisbasis, of ergens snel moeten zijn. Daar hebben we de Cirrus voor. Een echte kilometervreter waarin je ook nog eens in stijl en luxe reist. Net als de 172 is er plaats voor een piloot en 3 passagiers. Mede dankzij de kunstofconstructies is het een zeer duurzaam vliegtuig en is ook nog eens uitgerust met de modernste luchtvaarttechniek. State of the Art, dat is wat ze bedraagt aan Special Air Services.

Piper Super Cub

Trouw en deugdzaam, maar ook dapper. Dat en meer zijn trefworden die bovenkomen bij de Piper Cub. Deze tweezitter zetten we voornamelijk in voor onze reclamesleeps, vooral omdat ze lekker langzaam kunnen, zodat de teksten goed te lezen zijn. Verder wordt ze ook gebruikt voor het opslepen van zweefvliegtuigen en het overtrainen naar staartwielvliegtuigen. Naast dat het zeer nuttige kwaliteiten heeft, is het ook nog eens een prachtige stukje geschiedenis van de Nederlands Luchtmacht en een plezier om in te vliegen voor elke piloot.

Eclipse

Een heuse Jet, dat is de Eclipse. Snel naar een verre bestemming met een zakenrelatie, geen probleem, Special Air Services heeft 3 van deze jets in beheer. Binnen Europa zijn er meer dan 1200 vliegvelden waar de Eclipse heen kan. Uw bestemming kan daar niet ver vandaan zijn! Het grote voordeel, geen lange wachttijden en u bepaalt zelf wanneer er gevlogen wordt!

Beste bezoeker, graag willen wij u er op attenderen dat deze website gebruikt maakt van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.