Vliegopleidingen Teuge en Lelystad

In principe geldt, dat iedereen vliegen kan leren; de een zal er echter iets langer over doen dan de ander. Een en ander is afhankelijk van "het in de vingers hebben", ofwel uw "vlieghandje". De lengte van uw opleiding is mede afhankelijk van het aantal gevlogen uren per week of maand en het weer. Een leerling-vlieger die meerdere malen per week vliegt, zal in kortere tijd examenrijp zijn dan iemand die tweemaal per maand vliegt.

De vloot
Uw opleiding wordt gedaan op de Cessna 150 de Cessna 172 of de Piper Archer.
Dit zijn vliegtuigen waarbij instructeur en leerling naast elkaar zitten, waardoor het lesgeven optimaal kan plaatsvinden.

Opleiding

Vliegschool S.A.S. is een door de Inspectie Leefomgeving en Transport erkende "Approved Training Organisation" en leidt op voor vliegopleidingen in de recreatieve en commerciele sector:

De theorie opleiding
Om uw vliegbrevet te halen zult u ook theorievakken met voldoende resultaat moeten volgen. Vliegschool S.A.S. geeft les op Vliegveld Teuge, waar ook de vlieglessen plaatsvinden maar het kan ook via thuisstudie. Ideaal voor u als leerling dus!.

Extra informatie
Wilt u meer weten? Neem dan nu nog contact op met ons, via 055 - 323 1789 of per e-mail via info@vlieglessen.nl. U kunt ook langskomen, wij zijn 7 dagen per week geopend.

Beste bezoeker, graag willen wij u er op attenderen dat deze website gebruikt maakt van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.