Special Air Academy

In principe geldt, dat iedereen vliegen kan leren; de een zal er echter iets langer over doen dan de ander. Een en ander is afhankelijk van “het in de vingers hebben”, ofwel uw “vlieghandje”. De lengte van uw opleiding is mede afhankelijk van het aantal gevlogen uren per week of maand en het weer. Een leerling-vlieger die meerdere malen per week vliegt, zal in kortere tijd examenrijp zijn dan iemand die tweemaal per maand vliegt.

DE VLOOT

Uw opleiding wordt gedaan op de Cessna 150, de Cessna 172 of de Fuji FA200. Dit zijn vliegtuigen waarbij instructeur en leerling naast elkaar zitten, waardoor het lesgeven optimaal kan plaatsvinden.

De Cessna 172, de Cessna 150 en de Fuji FA200 zijn ideale lestoestellen

SPECIAL AIR ACADEMY BIEDT:
OPLEIDINGEN

Special Air Academy is een door de Inspectie Leefomgeving en Transport erkend en geregistreerd opleidingsinstituut en leidt op voor vliegopleidingen in de recreatieve- en beroepssector:

 

DE THEORIE-OPLEIDING

Om uw vliegbrevet te halen zult u ook theorievakken met voldoende resultaat moeten behalen. Voor meer informatie kunt u onder het kopje ‘Opleidingen’ de links aanklikken met het betreffende brevet type.

EXTRA INFORMATIE

Wilt u meer weten? Neem dan nu nog contact op met ons, via 055 – 323 1789 of via het onderstaande contactformulier. U kunt ook langskomen, wij zijn 7 dagen per week geopend.