Home

Special Air Services is het eerste Nederlandse vliegbedrijf in de kleine luchtvaart dat beschikt over een Europese A.O.C. (Air Operator Certificate) en een A.T.O. (Approved Training Organisation).
Dit waarborgt de service, kwaliteit en veiligheid. Dankzij onze veelzijdige vloot kan SAS aan al uw vliegwensen voldoen.

SAS

Les- en Rondvluchten

Rondvluchten

Dagje Teuge of een bezoek aan het Aviodrome op Lelystad! Leuk idee voor het weekend of de vakantie, of als cadeau! Elke dag maken wij rondvluchten vanaf vliegveld Teuge en ook alle weekeinden en vakantiedagen vanaf het Aviodrome op vliegveld Lelystad. Gezellig in combinatie met een bezoek aan het vliegveld-restaurant en terras.

Vliegschool

Vliegschool SAS is al sinds 1984 een geregistreerde opleidings- instelling tot het brevet LAPL, PPL, CPL, IR en NQ. Ook verzorgen wij conversies naar een Cessna 150/172 of Piper PA-18 Super Cub of Cirrus SR22.

Vlieglessen

Zakenvluchten

Snel naar een buitenlandse bestemming?

Snel naar een buitenlandse bestemming voor een zakelijke bespreking, beurs- bezoek of klantenservice? Typisch een opdracht voor SAS. Onze specialiteit is dat wij voor u een vliegtuig inzetten dat past bij uw opdracht.

Lees over ons

Wat doen wij nog meer?

Overige diensten

De naam 'Special Air Services' geeft al aan dat wij gespecialiseerd zijn in diverse takken van de kleine luchtvaart. Special Air Services verzorgt namelijk ook fotovluchten, milieu-inspectievluchten, brandweervluchten, vliegtuigafhandeling en veel meer.

Belt of mailt u gerust om te vragen naar de mogelijkheden.

Vlieglessen

NEEM CONTACT OP!

Wilt u meer komen te weten over onze diensten, heeft u vragen of opmerkingen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen telefonisch, per mail of door onderstaand formulier in te vullen.