Luchtreclame

LUCHTRECLAME IS NOG ALTIJD ACTUEEL! SNEL INZETBAAR, SPEELS, NIET WEG TE ZAPPEN OF OM TE SLAAN. 7 DAGEN PER WEEK INZETBAAR ÉN BETAALBAAR.

Ook graag uw tekst achter een vliegtuig? Luchtreclame is een unieke mogelijkheid voor het overbrengen van uw boodschap! Wij zijn gespecialiseerd in reclameslepen en vliegen vanaf vliegveld Teuge tegen een fractie van de kosten voor een krantenadvertentie. Onze luchtreclame is speels, dynamisch, niet weg te zappen of om te slaan.

Een vlucht kan vanaf 1 tot 4 aaneengesloten vlieguren in beslag nemen. Aan- en afvliegen kan uiteraard via verschillende plaatsen op de route.

Langer kan natuurlijk ook maar uit ervaring weten we dat 15-30 minuten boven 1 plaats al voldoende is om de boodschap goed over te brengen.

IS LUCHTRECLAME EIGENLIJK WEL EFFECTIEF?

Luchtreclame is opvallend doeltreffend. Als wij over komen kijkt iedereen omhoog. Maar hoeveel zijn dat er dan?

✔ Per uur gemiddeld 108.000 kijkers

✔ 98% van de mensen op de grond lezen de boodschap

✔ 56% daarvan weet zich de tekst letterlijk na drie uren te herinneren.

Dit betekent dat zestigduizend mensen uw boodschap zien en onthouden als wij een uur vliegen. Daarnaast is luchtreclame de meest speelse en ludieke manier van marketing. Vroeger werd het gezien als ouderwets, vandaag de dag is het echter weer helemaal in trek!

Mocht u een langere boodschap willen? Reclamevluchten kunnen individueel plaatsvinden, maar ook met meerdere vliegtuigen tegelijk.

GELIJK WETEN OF UW TEKST MOGELIJK IS? GEBRUIK HET ONDERSTAANDE VELD

U KUNT ONDERAAN DE PAGINA UW AANVRAAG VOOR LUCHTRECLAME INDIENEN

 

WAT KOST LUCHTRECLAME?

Luchtreclame duur? Nee! Afhankelijk van de opdracht en de soort sleep kunnen wij vrijblijvend voor u een offerte opstellen. Wij vliegen al vanaf €365,- (ex. BTW) per uur. Dit is inclusief het voorbereiden van de tekst, grondploeg, landingsgelden etc. Uiteraard zijn wij weersafhankelijk. Wanneer de vlucht door weersomstandigheden niet door kan gaan zal het volledige bedrag terug worden gestort.

VOOR DE ONDERNEMER

Tijdens evenementen of bijzondere manifestaties, in de zomerperiode langs de kust van Nederland en over de recreatiegebieden, of bijvoorbeeld als introductie van nieuwe producten.

Bij goed weer kan luchtreclame 7 dagen per week worden ingezet.

Uw boodschap kan 1 dag na uw opdracht airborne gaan.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op!

HUWELIJKSAANZOEK

Huwelijksplannen? Luchtreclame is dé manier om uw aanstaande echtgenote/echtgenoot op een verrassende en romantische manier ten huwelijk te vragen. Stelt u zich voor: u zit op een mooie zomerdag samen met uw geliefde een cappuccino te drinken op een terrasje. Ondertussen vliegt er een van onze vliegtuigen met een sleeptekst boven de stad!

lr3

CREATIEVE MOGELIJKHEDEN:

STANDAARD LETTERMATERIAAL

Wij beschikken over een 5.000 tal letters, cijfers en lettertekens. De standaard kleuren zijn zwart en rood. Het lettertype is kapitaal. De hoogte van de letters is 2 meter, de breedte is afhankelijk van de letter. Rond de 30-35 letters is doorgaans geen probleem, wenst u een langere tekst, informeert u dan naar de mogelijkheden.

SPECIAAL VIGNET

Uw logo kan in full-colour aangemaakt worden. Formaat in overleg te bepalen, maximaal 120 m2.
Bij kleinere vignetten kan gevlogen worden in combinatie met standaard lettermaterialen. Neem voor de actuele levertijd of een vrijblijvende prijsopgave contact met ons op!